Зареждане

Новите собственици на UFC организират събрание на всички бойци

Новите собственици на UFC организират събрание на всички бойци
Публикувано на: Февруари 5, 2017 в 09:59 ч

WME-IMG инвестира страшно много пари в UFC и закупи най-голямата ММА организация в света за над 4 милиарда долара. След като управлението на организацията бе поето от компания, която главно се занимава с шоубизнес, мнозина започнаха да се притесняват, че всичко постигнато до момента ще се опорочи в името на по-големи печалби. За момента нещата не са чак толкова страшни, с изключение на масовите съкращения в организацията, които заваляха малко след закупуването и. Новият изпълнителни директори Ari Emanuel и Patrick Whitesell така и не споделиха пред своите бойци какви са бъдещите планове на ММА веригата. Но това ще се промени съвсем скоро.

Според Yahoo Sports, WME-IMG кани всички свои бойци с договор - над 500 човека, на двудневно събрание в Лас Вегас през май. Освен бойците там ще присъстват много известни личности от шоубизнеса и певци, които да асистират в събитието, като някои от тях дори ще участват активно коат изпълнители и презентатори. Forrest Griffin, бивш боец в полутежката категория на UFC и настоящ вицепрезидент отговарящ за представянето на атлетите, ще разкрие повече детайли около новия UFC Performance Institute.

Макар че това събитие трябваше да се проведе по-рано, все пак е добър ход на новите собственици. Някои от бойците се притесняваха какво ще се случи с тях и компанията и какви са плановете на WME-IMG за бъдещето. Това е перфектен начин тези неща да бъдат представени.

Все още няма официална дата или място на събитието.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес