Зареждане

Nick Diaz: Исках да съм като Van Damme

Nick Diaz: Исках да съм като Van Damme
Публикувано на: Февруари 19, 2016 в 11:15 ч

Ветеранът от UFC, Nick Diaz има дълга история в двубоите. Още от малък той е започнал да раздава юмруци в родния си град Стоктън в Калифорния.

Diaz обаче твърди, че в действителност въобще не е агресивна натура.
 
"Животът ме избра. А можеше да не ми се налага да се бия. Много от бойците в ММА казват, че обичат да се бият. Аз ви казвам, че не съм агресивен човек - не съм някой, който обича да се бие. Бия се, защото ми се налага. Ако имах възможност да не го правя, нямаше да стигна до тук. Затова е малко тежко. Като проклятие е."

Diaz сподели за страстта си към бойните изкуства още от детството си.
 
"Живеех в бедните покрайнини на Стоктън. Участвах в боеве в първи и втори клас с мексикански, азиатски и чернокожи деца. Всеки се е бил на тези години. В този район всеки се биеше в училище. Освен ако не си в частно училище, а аз не бях. Това ме принуди да поискам да се запиша на тренировки по бойни изкуства. Бях голям фен на Jean-Claude Van Damme - държах се като него, ритах като него, правех шпагат. Исках да съм като Van Damme!

Но никой не ме подкрепи в това. Родителите ми бяха 'О, той е голям фен на Van Damme'. Но никой в действителност не ме подкрепи. Чичо ми тренираше айкидо, затова лесно успях да се запиша да тренирам там. Родителите ми бяха доволни, защото правеха всичко, за да се отърват от мен за известно време."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес