Зареждане

Mousasi: Двубоят с Uriah Hall е единствено за отмъщение

Mousasi: Двубоят с Uriah Hall е единствено за отмъщение
Публикувано на: Ноември 17, 2016 в 09:14 ч
 
Gegard Mousasi призна, че евентуална победа над Uriah Hall на UFC Fight Night 99 този уикенд няма да го приближи до това да получи шанс да се бие за титлата в средна категория.


Холандецът посочи, че главната му цел срещу Hall е да разчисти сметките си с него, като той не си прави илюзии, че при успех ще се доближи до така желания претендентски статут.

“Това е просто отклонение от пътя, за да си разчистя сметките с него. Този мач няма да ме доближи до титлата. Нямам нищо лично срещу него. Просто това ми е нужно за самия мен. Аз съм по-добрият боец”, заяви Mousasi.

Uriah Hall спря възхода на Gegard Mousasi през 2015 година, превръщайки се в първият боец, успял да нокаутира “The Dreamcatcher”. Mousasi призна, че това поражение все още му тежи, като сега целта пред него е да отмъсти за загубата си.

“Просто трябва да изляза там и да се докажа. Всичко може да се случи, защото това е двубой. Може и да се случи, отново да бъда “хванат”. Не мисля, че шансовете за това са много високи, но в един двубой всичко може да се случи. Той ми предоставя шанс за реванш и аз уважавам това. Лагерът ми бе кратък, но такъв бе и за него. Не го мразя, нямам нищо против него”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес