Зареждане

Mino работи здраво за да се бие в UFC: Rio

Mino работи здраво за да се бие в UFC: Rio
Публикувано на: Януари 26, 2011 в 14:00 ч

Преди време, Rodrigo Minotauro сподели за контузиите си, които го мъчат от години, като разказа и за всичко това, което ще му предстои, ако успее да се завърне в блестяща форма в октагона. След претърпяната операция на коляното, черният колан се подложи на операция и на бедрото.

Вече опериран, Minotauro не губи време да почива, ами работи здраво. Месеца в който се завърне, според него ще изпълни феновете с очаквания.

"Доктора постоянно е около мен за да ми помогне в подготовката за завръщането ми през август. Боли ме адски много, но чувствам, че нещата се подобряват", заяви Mino пред списание Gracie Magazine, по време на почивката в поредната сесия по физиотерапия.

Завръщането през август, предлага някои добри възможности. Това е именно месецът когато на 27-ми ще се състои UFC: Rio в Бразилия.

"Точно това е което си мисля, просто наистина искам да се бия в това събитие. До тогава ще съм добре", заяви Minotauro, без да даде информация относно това, дали са водени някакви преговори за участието му на UFC: Rio, но вероятността да го видим като участник в HSBC Arena тогава, е голяма.

Припомняме и радостната новина, касаеща българските ММА фенове, че Rodrigo Minotauro ще посети и България, като ВИП гост в предстоящата на 18-ти февруари  гала вечер RPC: Rising Force, организирана от клуб "Real Pain" - град София.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес