Зареждане

Miletich: McGregor трябва да докара срещата до улична битка

Miletich: McGregor трябва да докара срещата до улична битка
Публикувано на: Юли 28, 2017 в 18:30 ч
 
Членът на "Залата на славата" на UFC Pat Miletich заяви какво ви трябва, за да станете шампион в света на смесените бойни изкуства - трябва да сте достатъчно добри, за да се справяте с талантливи борци, нокаутьори и събмишън специалисти. Miletich знае много за използването на даден боен стил срещу друг такъв, може би повече от всеки друг.
 
По време на последното си интервю за The MMA Hour с Ariel Helwani, Miletich обясни подробно как шампионът на UFC в лека категория Conor McGregor трябва да използва уменията си в предстоящия боксов мач срещу Floyd Mayweather.
 
"Ако за мен предстои подобна битка, ще се постарая да оставя противникът ми без въздух. Тъй като боксьорите имат нужда от повече въздух, нали така. Te са аеробни същества (организми, които имат нужда от въздух), като бегачите. Така, че колкото може повече трябва да поставяте ръцете си върху противника и да го натискате, просто за да го дебалансирате, блокирайте кракът му от време на време, просто трябва да превърнете тази битка в груба и тежка борба и тогава Mayweather ще се измори", заяви Miletich.
 
 
"Не можете просто да излезете и да се боксирате нормално срещу боксьор, просто не можете да го направите. Бих обучавал боеца срещу Mayweather да влиза в тази битка и да се опитва да мами в рамките на правилата по време на цялата битка. Това трябва да бъде буквално близо до улична битка. Така трябва да е. Получете по две предупреждения за всичко, което може да направите. И вижте, ако ви отнемат точка, така да бъде. Няма да е като да печелите в бойната карта до този момент. Просто съм честен."
 
"Трябва да приложи много различни неща, за да дебалансира противникът си, нали се сещате? McGregor също трябва да пласира уради по същото време, когато и Mayweather го прави. Той не може да очаква да го контрира, като се отдръпне и след това пласира удар. Тогава ще е загубен. Трябва да се опитва да пласира удари, когато и съперникът му прави това."
 
 
Miletich заяви, че триумф на McGregor ще бъде "най-неочакваната победа в света на бойните спортове".
 
"Mayweather е добър в отбелязването на точки, през целия мач е напред в резултата и това му носи победите. Ще успее ли McGregor да го извади от тази удобна зона и ще го предизвика ли достатъчно, за да го накара да се опита да го нокаутира? Това е нещото. Но McGregor има достатъчно добра брадичка и мисля, че той може да поне се няколко удара, а той ще чака в продължение на 12 рунда с тази чудовищна лява ръка. Няма значение кой си. Ако си в тази категория и те ударят с тази лява ръка, ще те наранят."
 
"Това със сигурност ще бъде най-голямото бойно събитие, което някога се е случвало в историята. Искам да кажа, че си милите за трилъра в Манила, мислите си за момчета като Ali, Frazier и Foreman, но искам да кажа, че този мач ще се съревновава с тях, ако дори не ги надмине", завърши Miletich.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес