Зареждане

Mike Swick срещу Martin Kampmann

Mike Swick срещу Martin Kampmann
Публикувано на: Юли 16, 2009 в 11:37 ч

Mike Swick и Martin Kampmann ще се срещнат в състезанието по смесени бойни изкуства (MMA) UFC 103 през септември за да определят кой ще е следващия претендент за титлата на Georges St. Pierre.

Swick (14-2) е загубил само една от последните си десет срещи - срещу Yushin Okami през 2007-ма в средната категория. След това има четири поредни победи в полу-средната срещу Josh Burkman, Marcus Davis, Jonathan Goulet и Ben Saunders.

mike swick ufc mma


Kampmann (15-2) има 6 победи от 7 двубоя, включително две в полу-средната категория срещу Carlos Condit и Alexandre Barros, след което има загуба от Nate Marquardt в средната категория през миналия септември.

St. Pierre (19-2) има загуба от Matt Serra през 2007-ма, но побеждава Josh Koscheck, Matt Hughes, Serra, Jon Fitch, BJ Penn и Thiago Alves за да затвърди мястото си на шампион.

Дата за двубоя между St. Pierre и победителят от Swick и Kampmann все още не е изяснена, а и канадецът има контузия от двубоя му в UFC 100. Възможно е те да се срещнат през януари, когато ще бъде финалното шоу за 2009-та.

MMA България - свободни двубои

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес