Зареждане

Mike Perry за Thiago Alves: Надявам се да се провали на кантара

Mike Perry за Thiago Alves: Надявам се да се провали на кантара
Публикувано на: Август 4, 2017 в 08:30 ч
 
На 16-ти септември, когато UFC се доближи до Питсбърг, Пенсилвания, "Platinum" Mike Perry ще се изправи срещу бившия претендент в полусредна категория Thiago Alves. Alves, разбира се, отдавна се откроява като един от най-вълнуващите и опасни бойци в тази дивизия. Единствения проблем пред бразилската звезда, обаче, е че има известни трудности със свалянето на килограми преди битките.
 
За да обобщим, Alves се е провалил на кантара в двубоите си с Matt Hughes и Jon Fitch и за неговия единствен опит да влезе в лека категория, когато той наклони везните към 73 килограма, отколкото към нужните 70. И макар да изглежда, че теглото му е под контрол в последната му борба - вълнуващата победа с решение над Patrick Cote - изглежда, че има все по-голяма възможност, в която той да пропусне кантара.
 
По мнението на Mike Perry, обаче, ако Alves се провали на кантара на 16-ти септември няма да е голяма работа. Всъщност, би било хубаво нещо, тъй като Perry ще получи 20% от приходите на Alves, ако се съгласи да приеме битката въпреки килограмите. Perry дори се надява, че неговият опонент ще тежи над позволените 77 килограма.
 
"Подяволите, не", каза Perry, когато беше попитан дали няма да се оттегли от битката, ако Alves не успее да се справи с кантара. "Ще взема 20%-та повече! Ще добавим това към печалбата ми. Надявам се да се провали на кантара. Ако той чуе това, Thiago, можеш да получиш два килограма отгоре, но ще взема малко от паритети."
 
Mike Perry влиза в тази битка, след като наскоро победи със зрелищен нокаут бившия основен претендент в полусредна категория Jake Ellenberger.
 
Как смятата, че Mike Perry ще се справи с Thiago Alves на 16-ти септември? Мислите ли, че Alves ще премине кантара?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес