Зареждане

Mike Brown: Вече е по-важно колко фенове имаш в Instagram

Mike Brown: Вече е по-важно колко фенове имаш в Instagram
Публикувано на: Февруари 10, 2017 в 15:00 ч
 
След като боецът от UFC Demian Maia публично сподели притесненията си относно посоката, в която върви най-престижната ММА организация на планетата, сега това стори и известният треньор и бивш боец Mike Brown.


Brown е част от екипа на American Top Team, като той вече се намира в Ню Йорк, за да бъде в ъгъла на Denis Poirier срещу Jim Miller на UFC 208.

Говорейки за MMA Fighting, Brown сподели мнение, че много неща в UFC са се променили през годините. И не задължително в правилната посока.

“Мисля, че за да се организират мачове преди, всичко опираше до 80% заслуги на бойците и 20% забавление или пари. Сега мисля, че е 80% пари, а не толкова това, кой заслужава да се бие. Честно казано, не очаквах нещата да се променят толкова бързо”, коментира Brown.

“Помня, че преди промоутърите ме питаха - “можеш ли да продаваш билети?”, а аз им отговарях “абсолютно не, аз съм боецът, а ти си промоутърът, моята работа е да се бия”. Тогава не осъзнавах колко важно е това. Сега виждаме хора, които са наистина добри в това и са възнаграждавани щедро. Има нещо в това”.

“Разбира се, все още обичам спорта, но ми се иска да имаше повече заслуги и да знаем какво точно се случва. И че ако победиш този съперник, ще получиш това, а пък точно това ще ти гарантира мач за титлата. Или че претендентът, който е под №1, винаги ще се бие за пояса. Дори ранглистите понякога се базират на популярност - колко последователи имаш в Instagram, а не какви са уменията ти”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес