Зареждане

Miguesl Torres иска титлата преди края на годината

Miguesl Torres иска титлата преди края на годината
Публикувано на: Януари 23, 2012 в 14:00 ч

  

Благодаря на мениджъра ми Glenn Robinson. Той преобърна кариерата ми. Отбор „Blackzilians” се превърнаха в семейство за мен. Благодаря и на хората, които ръководят моята зала ( Torres MMA) и държат положението, докато аз тренирам във Флорида или със Firas Zahabi. Групата в Tristar, веднага успяха да ме приобщи и да ме накара да се почувствам като един от тях. Всеки прави грешки. И аз направих една и сега се опитвам да я поправя. Сега гледам напред и премислям какво мога да постигна в клетката. Целта ми за 2012 е да си тръгна с титлата на UFC до 61 килограма."


Miguel Torres
коментира плановете си за 2012, които включват спечелването на титклата в категория „петел”, която загуби от Brian Bowles, още през 2009.


Това ще е трудно начинание за него. Като за начало, той все още се бори с последствията от пиар кошмара, който сам си създаде, поствайки в Tweeter, неуместна шега на тема изнасилване, което доведе до уволнението му от UFC.

Взеха го обратно, но белята вече беше сторена. Без да броим факта, че има много да работи, докато името му може да се спомене редом с това на фаворита в категорията Dominick Cryz, без това да доведе до бурен смях.
Завръщането му започва със заинтригуващ мач срещу Michael McDonald на UFC 145 в Атланта

Смятате ли, че края на годината ще завари Torres със шампионското злато или ще се окаже поредният празнодумец.
 

miguel torres mma bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес