Зареждане

'Mighty Mouse' за рекорда на Anderson: Надминах очакванията си в този спорт

'Mighty Mouse' за рекорда на Anderson: Надминах очакванията си в този спорт
Публикувано на: Април 11, 2017 в 19:24 ч
 
Шампионът на UFC в категория “муха” Demetrious Johnson е изправен пред наистина забележително постижение.


Ако спечели срещу Wilson Reis на UFC on FOX 24 този уикенд, “Mighty Mouse” ще изравни Anderson Silva по брой последователни защити на шампионски пояс - 10. Освен “The Spider”, никой друг досега не е правил нещо подобно в историята на UFC. Сега обаче Johnson може да се изравни с големия бразилец.

“Mighty Mouse” обаче посочи, че неговите амбиции никак не свършват единствено с числото “10” в случая.

“10 е просто още една стъпка. Основната ми цел е 11”, сподели Johnson, добавяйки: “Това е както когато Floyd Mayweather стигна 49-0. Защо да спираш тук? Лесно можеш да ги направиш 50-0 и да бъдеш единственият, постигал нещо такова. Не, аз ще мина и 10. Целта ми е да мина 10”.

Шампионът заяви, че не чувства напрежение преди срещата с Reis, тъй като вече е успял да надмине собствените си очаквания в спорта.

“Нека кажем, че дойде събота и аз не постигна успех. Вече успях да надмина очакванията си в този спорт. Често чувам тези бойци да казват - “съдбата ми е това, това ми е предопределила съдбата”. Как по дяволите знаеш каква ти е съдбата? Ти си само на 25, още дори нямаш деца.”


Напомняме ви, че можете да гледате всички интересни двубои от Ultimate Fighting Championship UFC по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2. Вижте как можете да се абонирате за новите спортни канали. UFC on FOX 24 ще се предава пряко на 16 април по Mtel Sport 2.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес