Зареждане

Michael Johnson за Khabib: Той е №1 в света

Michael Johnson за Khabib: Той е №1 в света
Публикувано на: Ноември 15, 2016 в 15:00 ч
 
Michael Johnson допусна загуба от Khabib Nurmagomedov на UFC 205, след като дагестанецът успя да му приложи перфектно изпълнен събмишън.


Евентуален успех можеше да помогне на Johnson да се изкачи отново в ранкинга на лека категория след победата му над Dustin Poirier, но в крайна сметка Khabib се оказа твърде голяма хапка за неговата уста.

Дни след срещата си с Nurmagomedov, Johnson публикува снимка с част от пораженията си след сблъсъка. Той добави, че поне според него, Khabib е най-добрият боец в света за настоящия момент.

“Вредите не са толкова лоши! Благодаря на всички мои близки и фенове, които ме подкрепят през цялата ми кариера и в този мач. Това не бе моята вечер, но ние живеем и се учим. Това бе ценен урок за мен. Вярвам, че се бих срещу най-добрия боец в категорията и в света! Той ще бъде шампион, а аз вече планирам своя път към отмъщение. Ще се върна по-силен! Бъдете в очакване!”, написа Johnson.


Khabib от своя страна вече е с ММА актив от 24 победи от 24 срещи, като сега той ще се надява, че ще получи шанс да се бие с новия шампион в лека категория Conor McGregor.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес