Зареждане

Мениджърът на Palhares: Одумването му стигна прекалено далеч

Мениджърът на Palhares: Одумването му стигна прекалено далеч
Публикувано на: Октомври 14, 2013 в 11:00 ч

Мениджърът на Rousimar Palhares, Alex Davis, е една от най-принципните фигури в ММА. Той сподели впечатленията си за отзвука от отстраняването на боеца от UFC, смятайки че всичко е отишло прекалено далеч.
 
"Не защитавам действията на Rousimar. Постъпи грешно, като задържа прекалено дълго глезена на Mike Peirce. Но цялата сигуация много се раздуха. Той вече получи наказанието си. Беше му отказан бонуса за 'Събмишън на вечерта'. А след това получи и лишаване от състезателни права за 4 месеца. Но в публичното пространство той вече е олицетворен като някакъв гадняр и чудовищна личност, който иска да контузва опонентите си. Това обаче не е истина.

Dana White много се разстрои от постъпката му и го отстрани от UFC. Разбирам неговата гледна точка, но още не сме получили писмо за освобождаването му. Научих това от Twitter. А след това всички в интернет се нахвърлиха върху него.

Стига толкова! Това се получи най-раздухването нещо в ММА. Хората си печелят медийно време на гърба на Palhares. Това се случва.

Rousimar не го е направил нарочно. Направил го е несъзнателно. Но си е научил урока и сега ще се бие по-разумно и вече ще побеждава противниците си по по-приятен начин. А когато това се случи, аз ще напомня на всички за това: има много истини в тази ситуация. Rousimar се превърна от агресор в жертва на общественото мнение."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес