Зареждане

McGregor: Няма как да не уважаваш Nate Diaz

McGregor: Няма как да не уважаваш Nate Diaz
Публикувано на: Август 23, 2016 в 12:00 ч
 
Conor McGregor и Nate Diaz размениха някои остри думи преди двубоя си на UFC 202, като се стигна дори до хвърляне на бутилки по време на официалната пресконференция преди събитието. 


Съвсем друг обаче бе тонът след края на двубоя им. Diaz помогна на McGregor да се изправи след финалния гонг, като двамата размениха за кратко по няколко думи, поздравявайки се един с друг.

На пресконференцията си след срещата, Conor McGregor изрази уважението си към Nate Diaz, който си остава и човекът, нанесъл му неговата единствена загуба в UFC до момента.

“Момчето е един корав ши*аняк”. Той продължава да идва към теб, поемайки всеки удар. Свалих го няколко пъти, но той продължаваше да идва към мен. Лицето му бе отворено, но той пак идваше.”

“Научих се от последния ни мач. Останах спокоен. Блокирах ударите му с раменете си. Знаех, че ще се стигне до този момент, в който той ще бъде пред мен и ще се опита да се вмъкне под брадичката ми, започвайки да ми сипва. Поех някои удари, други блокирах, а след това му вкарах няколко удара в тялото, обръщайки този импулс в моя полза.”

“Той е класен съперник. Преди мача бе напрегнато и всичко бе истинско. Ако аз и моят отбор бяхме видели неговия отбор, нещо щеше да се случи, но просто нещата са такива. Но уважението е съществена част от битката, както за мен, така и за тях. Битката бе спечелена. Сега ще се прегрупираме и ще видим какво ще се случи. Ще се подготвим за нова битка."

“Казвам ти, човече, лицето му бе отворено, а той продължаваше да идва към мен. Не може да не уважаваш това. Трябва да уважаваш Nate и стила, който той носи със себе си. Как може да не го направиш?”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес