Зареждане

Max Holloway е готов за битка с Frankie Edgar

Max Holloway е готов за битка с Frankie Edgar
Публикувано на: Юни 7, 2017 в 11:30 ч
 
През изминалия уикенд в UFC 212, временният шампион в свръхлека категория Max Holloway се изправи в Октагона срещу безспорния шампион в същата категория Jose Aldo за дългоочакваната битка в Бразилия.
 
В крайна сметка Holloway успя да премине през ранната буря, която Aldo му осигури, преди да завърши шампиона с технически нокаут в третия рунд, за да стане безспорен шампион в свръхлека категория.
 
Holloway говори след битката за евентуална конфронтация с Edgar, като каза:
 
"Аз и Frankie, това звучи страхотно", каза Holloway на пресконференцията след битката на UFC 212. "Всеки казва, че не се бия със сериозни претенденти. Aldo казваше, че не съм се бил в сериозни битки, а Frankie е бивш шампион, няма да откажа."
 
"Вече победих двама бивши шампиони, за да стигна до титлата. Би било хубаво да победя и трети такъв. Ще видим какво ще стане."
 
"Ако искат да го направим, нека го направим в Хавай", каза Holloway, като дори предложи място за потенциалната битка с Edgar. "Знам място, стадион, много е хубаво".



 
След това Edgar отговори на Holloway, заявявайки в интервю за FloCombat:
 
"До сега съм се бил само срещу най-добрите в спорта, битка след битка, само с високо класирани момчета", заяви Edgar. "Аз съм единствения, срещу когото Max не се е бил. Ако той иска да бъде този доминиращ шампион и да разчисти дивизията, ще трябва да се изправи срещу мен. Предполагам, че той би искал да се изправи срещу някой като мен, а не срещу някого, който вече е побеждавал."
 
"Видях, че Max казал, че би искал да добави още един бивш шампион в списъка си. Нямам нищо против да се бия на Хаваите и да детронирам краля на негова собствена земя.", завърши Edgar.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес