Зареждане

Mauricio "Shogun" Rua отново е с Rafael Cordeiro и Mark Munoz

Mauricio "Shogun" Rua отново е с Rafael Cordeiro и Mark Munoz
Публикувано на: Януари 31, 2013 в 12:32 ч

Andre Dida, треньорът на бившия шампион в полу-тежката категория на UFC, Mauricio "Shogun" Rua, заяви че бразилецът отново ще бъде със старите си съотборници от Chute Boxe, Rafael Cordeiro и борецът Mark Munoz при подготовката си за двубоите през 2013-та.
 
"Shogun е човек, който знае всичко за ММА, тренира добре във всички насоки, но търси по-обширно знание, иска повече занимания и нови тренировки. Това е добре за всеки атлет и при Shogun няма разлика. Той има отлична борба, а при тренировките му с нас, тя ще стане още по-добра. Говорих с Mark Munoz в Сиатъл и той заяви, че е много развълнуван, че ще тренира с Mauricio отново. Те тренираха заедно в Kings MMA и приятелството ни там се затвърди също. Обменихме много опит.

Но Mauricio ще тренира с Jacob Rocha, известен треньор по борба, така ще подобри играта си на земя неумоверно. Ще бъде страхотно за него.

Очакваме Mauricio да отиде в САЩ през февруари. Ще се срещнат с Rafael Cordeiro."
Rua за последно участва в UFC on FOX 5 през декември, където загуби от шведът Alexander Gustafsson със съдийско решение. Ще успее ли бразилецът отново да достигне предишната си форма със силен тренировъчен лагер?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес