Зареждане

Matt Hughes залага на GSP при двубоя му с Silva

Matt Hughes залага на GSP при двубоя му с Silva
Публикувано на: Ноември 13, 2012 в 11:24 ч

Бившия шампион в полу-средната категория на UFC, Matt Hughes избра своя фаворит от двубоя между Georges St. Pierre и Anderson Silva - среща, която най-вероятно ще се случи догодина. Според Hughes, GSP ще доминира в срещата.
 
"Вярвам, че GSP и Silva ще се бият и Georges ще стане победител. GSP не е добър борец, но много добре преминава от страйкинг към борба и ще влезе в краката на Silva много преди Anderson да се усети какво става. Вярвам, че Georges е толкова бърз и не мисля, че Silva ще успее да направи нещо, когато Georges е върху него.

Georges ще бъде в добра форма. Той винаги е ии не мисля, че Silva ще успее да използва предимството си в килограмите, като го опита да го измори. Ако някой се измори, смятам че това ще е Silva, защото той няма да бъде в позициите, които му се иска. Geroges ще го вкара в лоши ситуации и мисля, че ще се справи добре в тях и ще излезе победител."

Според слуховете в предстоящото тази събота UFC 154, "The Spider" ще отиде в Канада и след двубоя ще излезе в Октагона за да предизвика GSP.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес