Зареждане

Mark Hunt иска битка с Fabricio Werdum, не с Alexey Oleynik

Mark Hunt иска битка с Fabricio Werdum, не с Alexey Oleynik
Публикувано на: Август 2, 2017 в 10:00 ч
 

Побойникът на UFC в тежка категория Alexey Oleynik очакваше да се изправи срещу легендарния нокаутьор Mark Hunt веднага след като "Super Samoan" сложи подписа си под договора.
 
Предполагам, че новозеландецът никога не е получил бележката.
 
"Хей, Alexey Oleynik, никога не съм чувал за каквито и да било битки с вас, но ако трябва да го направя, бих те победил при всички положения. Искам Fabricio Werdum, всички да се свържат с Fabricio и да му кажат, че искам да танцувам", заяви Hunt.
 
Hunt (13-11-1, 1 NC), свеж след убедителната победа над Derrick Lewis в UFC Fight Night 110, се опитва да отмъсти за загубата си от Werdum, след като "Vai Cavalo" го изхвърли от пътя за титлата, когато го нокаутира във втория рунд в UFC 180.
 
Werdum (21-7-1), който тогава продължи похода си и стигна до титлата след победа над Cain Velazquez - само за да бъде спрян след това от Stipe Miocic - понастоящем е на разположение за битка след спорната загуба със съдийско решение от Alistair Overeem миналия месец.
 
Ако бразилецът откаже, може би Hunt ще преосмисли своята битка с Oleynik. "Boa Constrictor" (55-10-1) е в серия от две поредни събмишън победи, включително и тази на UFC 213 срещу Travis Browne.
 
Какво мислите?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес