Зареждане

Mark Hominick все още е фактор в свръхлека категория

Mark Hominick все още е фактор в свръхлека категория
Публикувано на: Април 21, 2012 в 14:12 ч

Въпреки двете поредни загуби, съответно от Jose Aldo и Chan Sung Jung, Mark Hominick все още вярва, че един от най-добрите бойци сред 66 килограмовата дивизия.

Hominick записа най-срамната си загуба през декември месец и то пред собствена публика. Канадецът бе "приспан" от "The Korean Zombie" в седмата секунда в първия рунд на двубоя. 

При нова загуба Hominick ще се изправи пред доста неясно бъдеще в UFC, но той е на съвсем различно мнение:

"Напомням ви, все още съм един от най-добрите бойци в свръхлеката категория. Не съм гледал още запис от срещата ми с Jung. Бях прекалено наперен, прекалено безразсъден и агресивен. Всичко тези компоненти, като се съберат в едно се получава резултата, който всички видяхме. Научих болезнен урок. Никога не трябва да излизаш наперен в двубой. В предстоящия двубой срещу Yagin това няма да се повтори. Той е в този спорт много преди мен. Идва от друга организация и е бил основен фактор там. Изправял се е срещу много сериозни противници през годините и никога не е отстъпвал. Има много опасна дясна ръка, която може да реши всичко за миг, гилотината му е любимият събмишън. Така, че може да очаквате страхотен двубой. Но съм готов за него, чувствам се достатъчно трениран и уверен в себе си.". 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес