Зареждане

Marcus Davis срещу Ben Saunders в UFC 106

Marcus Davis срещу Ben Saunders в UFC 106
Публикувано на: Септември 10, 2009 в 18:00 ч

Бойците от полу-средна категория Marcus Davis и Ben "Berserk" Saunders ще гледат да се отърсят от последните си загуби, когато ще се изправят един срещу друг на предстоящото UFC 106 през ноември.
 
Предстоящата битка в UFC 106, ще е първата в Щатите за Davis, от победата му над Pete Spratt в UFC 69: Shootout, което се проведе през април 2007 година.

Marcus Davis


 
Най-скорошната загуба за Davis бе през юни месец на отминалото UFC 99: The Comeback срещу Dan Hardy. Преди тази загуба, той има два спечелени двубоя срещу Paul "Tellies" Kelly в UFC 89: Bisping vs Leben и срещу Chris Lytle в UFC 93: Franklin vs Henderson. Davis е с личен рекорд 8-3 за 11 двубоя в UFC. Той също така има и други изключителни победи над бойци като Jess Liaudin, Paul "Relentless" Taylor и Shonie Carter. 
 

Ben Saunders

 


Saunders от своя страна, претърпя загуба от Mike Swick на провелото се UFC 99: The Comeback. Боецът от American Top Team, преди това има спечелени седем поредни двубоя, включително първите му три в UFC над Dan Barrera, Ryan Thomas и Brandon Wolff. Три от тези седем победи са чрез TKO и KO.
 
UFC 106 ще се проведе на 21 ноември в Mandalay Bay Events Center в Las Vegas, Nevada, като главното събитие за вечерта ще е двубоя за титлата на тежката категория, между настоящият и притежател Brock Lesnar и претендента Shane Carwin. Освен това, бившият шампион на UFC в леко-тежката категория Tito Ortiz се завръща в осмоъгълника с двубой срещу Mark Coleman.

ММА България - UFC новини

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес