Зареждане

Malki Kawa: Ма*ната на всички, които искат да зарежа Jon Jones

Malki Kawa: Ма*ната на всички, които искат да зарежа Jon Jones
Публикувано на: Август 25, 2017 в 10:00 ч
 
Както вече най-вероятно всички знаят, шампионът на UFC в полутежка категория Jon Jones е дал положителен допинг тест на UFC 214, което го оставя временно отстранен от света на ММА, докато Американската антидопингова агенция (USADA) събере всички факти и обяви официално позицията си.
 
Но тъй като "Bones" и преди има провинения със забранени вещества (UFC 200), повечето фенове на смесените бойни изкуства не се интересуват от надлежния процес, а вместо това призовават шампиона да се откаже от титлата си и да напусне организацията.
 
 
Ако сте един от тези фенове, тогава мениджърът Malki Kawa има важно съобщение за вас:
 
Размерът на омразата, която всеки има към Jon Jones, без каквито и да било процедури е направо стряскащо. Съобщенията, които продължавам да получавам от рода на "остави го" или "не се занимавай с него", ми показват колко ниско е обществото ни.
 
Аз стоя зад "Bones"!
 
Знам колко много усилия положи той, за да се върне там, където е. Това определено е сърцераздирателно. Той не е измамил или използвал стероиди. Но аз съм с него повече сега, отколкото през нощта, в която спечели колана. Всички са до него, когато печели, но кои наистина е там, когато времето стане лошо?
 
Надявам се, че вие избирате вашите приятели, съпруга/съпруг на базата на реални неща. А не кой може да празнува с вас, когато сте на върха. Не съм сигурен защо това му се случва отново, но ще стигнем до дъното и ще разберем какво се случва.
 
На тези от вас, които наистина подкрепят мен и брат ми, благодаря ви! На тези от вас, които казват "остави го" или "не се занимавай с него", не ми правите каквато и да било услуга, като казвате това. Нито сте ми приятели, нито сте ми семейство. Така че "ма*ната ви" на вас и вашата "подкрепа".
 
Jones ще отвори Б-пробата преди официалното изслушване.
 
 
Процесът може да отнеме няколко седмици, така че вероятно няма да знаем какво се случва с титлата в полутежка категория дотогава. Ако "Bones" отново бъде признат за виновен, той ще трябва да върне титлата и няма да може да се състезава в спорта в следващите няколко години.
 
Това означава, че можем да забравим за трилогия с Daniel Cormier или за реванш с Alexander Gustafsson. Дори може да забравим за Jones, на базата на тази мрачна прогноза.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес