Зареждане

Lyoto Machida ще тренира борба преди двубоя си с Bader

Lyoto Machida ще тренира борба преди двубоя си с Bader
Публикувано на: Май 6, 2012 в 11:45 ч

Бившия шампион в полу-тежката категория на UFC, Lyoto Machida сподели своите впечатления за двубоя си срещу Ryan Bader в UFC on FOX 4 на 4-ти август в Лос Анджелис.

"Мисля половината от подготовката си да прекарам в САЩ, в Black House, а другата половина в Бразилия. След като той е борец, смятам че е правилно да отида там и да науча някои неща, които биха могли да ми помогнат. Взел съм си треньори по борба, които ще ми помогнат. Мислих да тренирам и така, че да се защитавам от неговата игра. Целта ми е да подобря борбата си, за да мога да игая добре по моя план.

Тренирахме заедно в къщата на The Ultimate Fighter когато Minotauro беше треньор там. Тренирахме заедно и опознахме стила си, но беше за един ден. Като човек той е приятен, силен боец, има сърце. Страйкинга му става по-добър и е добър борец. Не го виждам като експерт на земята, но е опасен."


Machida допълни и каква е вероятността да премине в средната категория.

"Казах го, защото искам да съм активен. Ако няма двубои в полу-тежката категория за мен, мога да сваля. Разбира се, приятели сме с Anderson, който в момента е шампион там и го уважавам, искам той да остане шампион и ако не се налага да се изправя срещу него, готов съм на предизвикателство в средната категория."

Machida ще се опита да покаже добра форма, с която спечели титлата през 2009-та и изглеждаше непобедим. Той загуби три от последните си четири двубоя. Единствената му победа от тях беше срещу Randy Couture.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес