Зареждане

Lyoto Machida иска пак да се бие за титлата

Lyoto Machida иска пак да се бие за титлата
Публикувано на: Май 16, 2010 в 09:00 ч

"Сложен момент е за мен, опитвам се да разбера какво направих грешно, но от друга страна се радвам на подкрепата на феновете ми", каза Machida.

"Бях тренирал, бях фокусиран, даже в повече заради последния ни спорен двубой. Искам да приключа двубоя, чувствах се бърз, но двубоя си е двубой, не можеш да кажеш нищо сигурно преди да е започнал. Понякога печелиш, но понякога те удрят силно и губиш. Мисля че щях да спечеля този двубой, но той беше много агресивен" , анализира Lyoto играта на противника си. "Знам че Shogun си заслужи победата, той я заслужаваше и сега е новият шампион, но това не е края на историята, животът продължава."

След като вече не е на върха в категорията си, Lyoto иска да се бие за титлата.

"Не ме интересува у кого е, искам да имам възможност да се бия за титлата, ако е срещу Shogun няма проблеми. Ще се радвам на победата още повече. Този удар наистина ме хвана, а в нашата категория рядко може да те нацели такъв удар. Когато обаче се случи, всичко става много трудно" , каза претендента за титлата. "Плановете ми са да спечеля колана след година или по-малко, около 10 месеца. Да стана отново шампион е моята нова мечта."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес