Зареждане

Luke Rockhold: Какъв е смисълът да бъда част от тази компания?

Luke Rockhold: Какъв е смисълът да бъда част от тази компания?
Публикувано на: Май 9, 2017 в 09:55 ч
 
Бившият шампион на UFC в средна категория Luke Rockhold изрази разочарованието си от компанията и призна, че обмисля дали да не я напусне.


Както и при много други бойци от същата дивизия, разочарованието на Rockhold е свързано с шампиона Michael Bisping и начина, по който той избягва водещите претенденти в категорията. 

След като първо се би с Dan Henderson, който бе твърде надолу в ранкинга, сега Bisping ще защитава пояса и срещу завръщащия се Georges St-Pierre.

“В момента нашата дивизия е гореща. Има добри възможности за сблъсъци, но те просто не карат шампиона да работи. Наистина ли ще чакат до октомври, за да направят мача с Georges St-Pierre?”, попита Rockhold.

“Мисля, че компанията започва да издиша напоследък. Не зная какво се случи със старата компания, където най-добрите се биеха с най-добрите. Това е, което изгради тази компания. Сега този спорт се превърна в обикновено зрелище. Те правят freak shows”.

“Поне могат да направят временен пояс, ако шампионът няма намерение да се бие. Нима той ще бъде неактивен и няма да се бие с нито един претендент в рамките на две години? Тогава какъв е смисълът да бъде шампион?”

“Какъв е тогава смисълът да останеш в тази дивизия или компания? Ако става дума единствено за мачовете за пари, мога да правя това и някъде другаде. Имам предвид, ако ме освободят от договора ми, ще отида да правя кинти някъде другаде. Аз съм част от UFC, защото искам да се бия с най-добрите в света и да печеля титли. Но ако това няма как да се случи, по-добре да ме пуснат да си ходя.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес