Зареждане

Louis Smolka за McGregor: Не мога да си представя колко репетира репликите си

Louis Smolka за McGregor: Не мога да си представя колко репетира репликите си
Публикувано на: Ноември 18, 2016 в 15:00 ч
 
Боецът от UFC в категория “муха” Louis Smolka призна, че изпитва огромно възхищение към Conor McGregor по отношение на начина, по който ирландецът поддържа своя атрактивен образ извън Октагона.


Освен боец с безспорни качества, Conor McGregor е и истинска атракция извън Октагона, което спомага за изумителния му маркетингов успех. Според Louis Smolka, който на UFC 207 ще се бие с Ray Borg, това вероятно изисква много усилия и репетиции от страна на “The Notorious”.

“Честно казано, опитах да говоря малко повече за предишния си мач, да говоря глупости и т.н. Човече, дори не мога да си представя колко време отделя този човек, за да репетира и измисля нещата, които казва. Да бъде по всички медии и да поддържа тази своя персона. Освен това, той трябва да полага и всички тези усилия, за да бъде боец. Дори не мога да си представя, колко много работи този човек”.

Не е никаква изненада, че Conor McGregor е и големият крал на pay-per-view продажбите в UFC. Това е доказано от цифрите, които говорят сами по себе си.

Louis Smolka добавя:

“Поздравявам го. Мисля, че той направи от отношенията с медиите и промотирането изцяло ново умение за бойците - нов атрибут, който да вкараш в резюмето си. Поздравявам го, че работи толкова много върху това.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес