Зареждане

Lorenzo Fertitta изиграл голяма роля в преговорите за мача с Mayweather

Lorenzo Fertitta изиграл голяма роля в преговорите за мача с Mayweather
Публикувано на: Юни 23, 2017 в 15:00 ч
 
Докато бившият собственик на UFC, Lorenzo Fertitta, вече не контролира най-голямата бойна организация в света, Lorenzo продължава да бъде активна част от бойните спортове, макар това да се случва зад кулисите.
 
Според мениджъра на Conor McGregor Audie Attar, който разкри пред "The MMA Hour", че Fertitta е бил ключова фигура в преговорите за битката между Floyd и Conor. 
 
"Мисля, че Lorenzo Fertitta е допринесъл по много различни начини за развитието на Conor McGregor. И да, той беше много полезен при представянето ни, за да накара всички да говорят за тази битка и да повярват, че това наистина може да се случи.", заяви Attar.
 
"Много уважавам Lorenzo и знам, че той е много развълнуван и вклага много страст в това, което прави. Той много се интересува от спорта, много се интересува от UFC и от Conor. Наистина беше много специален момент за мен да видя, че той се интересува достатъчно, за да се опита поне да обедини всички страни, за да можем да завършим тази сделка.", допълни Attar.
 
Това, разбира се, потвърждава спекулациите на феновете, че Fertitta работи с McGregor зад кулисите, въпреки че вече е продал компанията, след като McGregor публикува снимка на него и Fertitta в Лас Вегас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес