Зареждане

Lorenzo Fertitta: Бойците на UFC получават много повече от всеки друг в този бизнес

Lorenzo Fertitta: Бойците на UFC получават много повече от всеки друг в този бизнес
Публикувано на: Декември 3, 2015 в 08:40 ч

От UFC обявиха, че са започнали процес по изграждането на нов кампус с площ от 15 дка  в Лас Вегас.  В нея ще има специализирана част за тренировки, в която ще са разположени и различните спортни и медицински съоръжения. Целият спортен комплекс ще е на разположение на бойците денонощно.

Кампусът е създаден, за да запази и защити здравето на бойците. Целта му е те да успеят да изучат и овладеят нови техники и похвати в тренировките. При евентуална контузия, те ще могат да отседнат и да се лекуват в специални жилища. Благодарение на модерната апаратура за рехабилиация, възстановяването им ще става многократно по-бързо.

По време на първа копка на сградата, Собственикът на UFC Lorenzo Fertitta бе попитан дали се опасява, че ще възникнат недоволства сред бойците, тъй като много от тях коментират ниското заплащане в организацията, а сега вместо да се увеличат техните хонорари се започва строежа на този мащабен проект.

"Това винаги ще бъде проблем," каза Fertitta пред събралите се медии. "Ако ние разпределяме дори 200% от нашите приходи за заплати, те пак ще продължат да се оплакват. Факт е, че всяка година ние увеличаваме заплащането на нашите бойци.“

"Ние им плащаме много повече от всеки друг в този бизнес. Може би, наистина има бойци, които не са доволни от това, което получават, но това зависи от самите тях. Да сте чули някой от най-добрите ни атлети да се оплаква?".

След това той каза, че строежът на това съоръжение е добре както за компанията, така и за бойците.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес