Зареждане

Легендарният Burt Watson се присъедини към MMA Alliance

Легендарният Burt Watson се присъедини към MMA Alliance
Публикувано на: Ноември 9, 2016 в 14:00 ч
 
Бившият координатор на събитията в UFC Burt Watson вече ще работи за Alliance MMA, където той ще има задачата да “помага в култивирането на следващата генерация от шампиони”, изпълнявайки ролята на нов директор по връзките с бойците.


Watson прекара 14 години в семейството на UFC, преди внезапно да напусне поста през месец март 2015 година, след разразили се скандали около UFC 184. Важността на Watson бе толкова голяма, че след напускането му от UFC наеха цели осем души, които да изпълняват задълженията му.

От Alliance MMA с гордост обявиха привличането на Burt Watson в своето семейство:

“Burt ще служи като мотивационен ментор на регионалните клонове на Alliance MMA и нейните бойци. Г-н Watson ще помогне в наглеждането на най-ценния продукт на Alliance MMA - нейните бойци, в преследването на целта им да станат шампиони в ММА. Разчитайки на своите изключителни вдъхновяващи таланти, той редовно ще посещава клоновете на Alliance MMA, за да внесе постоянство в процесите, свързани с бойците, и да асистира в отглеждането им. Той ще стандартизира координацията на детайлите зад сцена, за да помогне да сме сигурни, че бойците се представят на възможно най-високото си ниво.”

Една от големите цели на MMA Alliance е да се превърне във водещо място за развитието на ММА бойци, а сега и опитна дигура като Burt Watson ще окаже своята помощ в тази насока.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес