Зареждане

Лагерът на Frankie Edgar преди UFC 205 е бил същинско 'бедствие'

Лагерът на Frankie Edgar преди UFC 205 е бил същинско 'бедствие'
Публикувано на: Ноември 24, 2016 в 09:27 ч
 
Наставникът на Frankie Edgar Mark Henry разговаря с британския таблоид Daily Star и разкри, че тренировъчният лагер на “The Answer” е бил същински провал преди двубоя му с Jeremy Stephens на UFC 205. Причина за това е била контузия в коляното, която е ограничила максимално подготовката му. Нещо, което все пак не попречи на Edgar да спечели срещата.


“Хората не знаят, че лагерът на Frankie за този двубой бе истинско бедствие. През цялото време той не е тренирал никаква борба, нито пък джиу-джицу. Нашето желание бе той да се оттегли от двубоя, но той не пожела да го направи”, разкри Henry.

“За да компенсира за травмата в коляното си, той наистина нарани гърба си, поради което трябваше да му бъдат бити инжекции. Той не искаше да се откаже от мача, независимо от нищо. Но имайки предвид, че той не тренира борба и джиу-джицу по време на целия лагер, както и че нямаше как да прави някои определени кардио неща, той се справи наистина добре”.

“Хората не знаят какво се случи, защото Frankie не говори за това. Но аз наистина го поздравявам за това, което постигна в мача, имайки предвид, че всичко бе срещу него, а Jeremy е наистина добър”, завърши Mark Henry.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес