Зареждане

'King Mo': CM Punk доказа, че е истински боец

'King Mo': CM Punk доказа, че е истински боец
Публикувано на: Септември 13, 2016 в 09:18 ч
 
Светът все още говори за неуспешния дебют на CM Punk в UFC, след като кеч звездата бе изцяло доминиран от младока Mickey Gall, който го принуди да се предаде още в първи рунд на UFC 203.


Боецът от тежка категория на Bellator Muhammed “King Mo” Lawal обаче е на мнение, че въпреки всичко Punk е боец по природа, заявявайки, че той се е поддал на нервите при своя ММА дебют.

“Той е нов в спорта. Мисля, че той се чувстваше добре, като първоначално публиката не му повлия. Когато обаче той влезе в клетката, той се поддаде на нервите. Когато мачът започна, вместо той да започне да се движи наоколо, той се втурна право напред.”

“Мисля, че той си остава боец. Всеки нормален човек би се предал, ако бъде пребиван по подобен начин. Всеки би се отказал, но той не го направи! Той бе мачкан и поставян във всякакъв тип лоша ситуация. Той бе удрян непрекъснато, но въпреки това продължи да опитва. Има шампиони, които са се предавали само при получени удари. Punk продължи да се бие и се опита да спечели.”

King Mo е на мнение, че въпреки мнението на Dana White, CM Punk заслужава още един шанс в UFC.

“Аз бих го върнал в Октагона. Той иска да се бие. Хората казват, че той няма място в UFC, но UFC подписаха с него. Дайте му шанс. Нека се бие според договора си. Това е мечта за него. Но ако това не стане, нека той заповяда в Bellator.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес