Зареждане

Kharitanov нокаутира Sokoudjou за 38 секунди (Видео)

Kharitanov нокаутира Sokoudjou за 38 секунди (Видео)
Публикувано на: Юни 16, 2017 в 12:00 ч
 
Не бе нужно много време на Sergei Kharitanov да покаже кой е по-добрия боец в четвъртък вечер срещу Rameau Thierry Sokoudjou. Всъщност, това се случи толкова бързо, че на руската машина не му се наложи дори да се изпоти в главното събитие на M-1 Challenge 80.
 
Проведено в Харбин, Китай, Kharitanov свали колегата си от PRIDE със зловещи удари в главата, което прати Rameau в нокаут за само 38 секунди. Sokoudjou така и не успя да покаже нещо в този мач, защото “The Paratrooper” го свали на земята и набързо "изключи светлините му".
 
Подгряващата битка бе много по конкурентна, тъй като Ivan Buchinger и Timur Nagibin се бориха със зъби и нокти почти четири рунда, преди да бъде коронясан шампиона в категория "перо". В крайна сметка Buchinger спечели след като отказа съперника си след задушаване по средата на четвъртия рунд.
 
Интересното е, че почти всики сблъсъци от основната карта завършиха по същия начин, тъй като Sascha Sharma отказа със задушаване Musu Nuertiebieke след 63 секунди във втория рунд, а Mikhail Korobkov направи същото срещу Asirkebai Jinensibieke след 78 секунди в първия рунд. Единственият двубой в основната карта, с изключение на Kharitanov-Sokoudjou, разбира се, който не завърши след задушаване бе този между Alexander Butenko и Corey Nelson, тази битка завърши с равенство.


 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес