Зареждане

Kevin Lee смята, че Khabib е избягал от Tony Ferguson

Kevin Lee смята, че Khabib е избягал от Tony Ferguson
Публикувано на: Март 9, 2017 в 16:00 ч
 
Срещата между Khabib Nurmagomedov и Tony Ferguson на UFC 209 пропадна, след като руснакът получи здравословни проблеми в следствие на свалянето на килограми, което и наложи той да бъде хоспитализиран.


Президентът на компанията Dana White предположи, че Khabib и неговият щаб са постъпили грешно, бързайки да го закарат в болница. Според White, ако те са били потърсили медицинските лица от UFC, мачът е можело да бъде спасен.

Боецът от лека категория на UFC Kevin Lee обаче смята, че всъщност Khabib е потърсил начини да избяга от този двубой, а това е било просто извинение. Ето какво смята Lee:

“Мисля, че той има наистина умен мениджър. Познавам Ali, той е много умен. Те искат да запазят тази “0” в актива на Khabib. Поне за мен, няма друго обяснение. Те са го закарали в болницата към 4 сутринта. Ако това е така, то той е свалял тегло предишната нощ, а събуждайки се, не се е чувствал добре. Или е имал малфункция на бъбреците или нещо такова. Което означава, че те са действали непрофесионално. А аз не виждам защо някой на подобно ниво би бил непрофесионалист.”

“Знаете, че в момента съм 178 паунда. В петък, когато стъпя на кантара, ще бъда 156. Зная как да свалям тегло. Ако той е отишъл в болницата заради това, значи нещо не е било направено както трябва.”

“Не смятам, че това е случаят. Мисля, че неогвите мениджъри са умни, като те са го извадили от мача. Ако това бе мач със Conor McGregor, няма шанс той да беше отишъл в болницата. Той щеше да потърси лекар на UFC. Мисля, че той просто си е обрал крушите от този двубой. Това е малко разочароващо, защото така той предава феновете си. Имаше много руснаци във Вегас, а той ги предаде.”

“Разбирам, че той просто е искал да се предпази. Вероятно не искаш тази загуба, но защо не бъдеш мъж? Трябва да излезеш и да се биеш. Ако не спечелиш - не печелиш. Тогава тренираш, ставаш по-добър и се учиш от това. Той просто се опитва да задържи тази “0” в актива си.”

“Дори и свалянето на тегло при него да не е било най-доброто, аз също съм имал случаи, когато нещата не стават добре. И какво от това? Ставаш и се биеш. При мен дори нямаше хиляди руснаци, които летяха до тук, за да ме гледат как се бия. Трябва да бъдеш мъж и да държиш на думата си. Ако подпишеш договора, значи трябва да излезеш там. Не се отказваш в предишния ден.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес