Зареждане

Junior dos Santos със смела прогноза за двубоя между Werdum и Miocic

Junior dos Santos със смела прогноза за двубоя между Werdum и Miocic
Публикувано на: Март 16, 2016 в 14:00 ч
 
Fabricio Werdum разбива всичко от завръщането си в UFC през 2012. "Vai Calvao" отбелязва 6-0 през последните 4 години, овладявайки цялата тежка категория.
 
Werdum е сякаш непобедим, бележейки наред победи над Antonio Nogueira - чрез ключ, Travis Browne - със съдийско решение, Mark Hunt - с TKO, и Cain Velasquez - отново посредством ключ.
 
Въпреки всичко това, бившият шампион в тежка категория Junior Dos Santos вярва, че Stipe Miocic ще има преимущество в битката му срещу Werdum по време на UFC 198 на 14-ти май.
 
"Werdum е задобрял и това си личи от двубоите му. Задобрял е много при това. Играта му на земя е най-добрата в категорията, няма спор. Притежава всичко необходимо, за да запази титлата в свои ръце за дълго време, но следващият му опонент е доста жилав. Miocic има един специфичен нокаутиращ удар. На няколко пъти ме зашемети, когато се изправихме един срещу друг. Този удар, съчетан с по-добрата му игра в стойка от тази на Werdum ще си кажат думата.
 
Не виждам как... Werdum е отличник на земя, но ако не успее да повали опонента си, Miocic определено ще има преимущество. Стигне ли се до битка на земя, двубоят ще приключи бързо. Сравнявайки уменията им, не вярвам Werdum да успее да го повали, което означава, че има вероятност Miocic да поведе."
 
Miocic ще се изправи срещу Werdum с 2 поредни победи зад гърба си, като и двете са посредством TKO.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес