Зареждане

Jose Aldo защитил титлата си с контузен крак

Jose Aldo защитил титлата си с контузен крак
Публикувано на: Август 5, 2013 в 09:50 ч

Шампионът в категория перо, Jose Aldo, разкри защо е променил стратегията си и не е нанасял много удари с крак при двубоя си с Chan Sung Jung в UFC 163 през изминалия уикенд. Бразилецът заяви, че е получил сериозна контузия със съмнение за счупване още при първите секунди на срещата им.
 
"Когато двубоят започна нанесох удар с крак, но нацелих коляното му. Не знам дали съм си счупил крака, но е много подут. Той знаеше, че ще нанасям много лоу кикове, така че сигурно затова ме засрещна така с коляно. Аз съм завършен боец. Опитвам се винаги да тренирам от всичко. Нямам само едно оръжие. Имам цял арсенал от оръжия за всеки срещу мен. Трябваше да сменя стратегията си напълно. Опитвах се да го контраатакувам. Знам, че бях спечелил вече 3 рунда, затова се опитах да направя по малко от всичко - бокс, борба и малко жиу-житцу."

Aldo защити титлата си за 5-ти пореден път, което го нарежда сред един от най-убедителните шампиони в организацията. Той има победи над Mark Hominick, Kenny Florian, Frankie Edgar. Chad Mendes, а вече и над Chan Sung Jung.
 
a

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес