Най-големият сайт за бойни спортове

       

Jose Aldo е следващата голяма цел на Cody Garbrandt

Jose Aldo е следващата голяма цел на Cody Garbrandt
Публикувано на: Януари 3, 2017 в 15:00 ч
 
След като убедително надделя над Dominick Cruz и спечели титлата на UFC в категория “петел”, Cody Garbrandt си постави нова цел - да се изправи срещу шампиона в категория “перо” Jose Aldo.


Според “No Love”, подобна среща би донесла много пари и на двамата бойци.

“Той има победи над някои мои съотборници и е легенда в този спорт. Бих искал да тествам брадичката му. Зная, че мога да удрям много силно и едва сега започвам”.

“Достатъчно млад съм, за да се кача в по-горна дивизия и да се бия с когото и да е. Готов съм да го направя и вярвам, че мога да изнеса ново подобно представяне. Искам мача, който ще ми донесе възможно най-много пари. Видях Jose Aldo да казва, че той иска да се бие с мен. Аз пък искам да тествам брадичката му. Както казах, той има победи над мои съотборници и искам да отмъстя за тях. Има толкова много мачове, в които мога да участвам. Трябва да седна с моите мениджъри, със Sean Shelby и Dana White, за да видим кое е най-добро за мен. И кой двубой може да ми донесе най-много пари. Това искам да направя”.

“Искам това, което има най-голяма полза за мен. Аз съм шампионът. Аз току-що победих един от най-добрите pound-for-pound бойци. Сега искам най-големия възможен мач. Мисля си за Jose Aldo. Искам да предизвиквам себе си, заради това съм в този спорт. Победих лесно Dominick и сега съм готов за по-голямо предизвикателство. Мисля, че Jose Aldo е корав. Уважавам го, но искам да тествам брадичката му. Аз удря като Mack Truck”.

Мнения в Facebook

Свързани Новини

Jose Aldo: McGregor никога не е бил шампион

Jose Aldo: McGregor никога не е бил шампион
"Junior" планира да се завърне в Октагона в края на тази година
Новини » юли 25, 2017 (10)
цялата новина

Jose Aldo ще се пусне на турнир по жиу-житцу в Бразилия

Jose Aldo ще се пусне на турнир по жиу-житцу в Бразилия
Бившият шампион в категория перо на UFC, Jose Aldo ще изпита уменията си по жиу-житцу в турнир на IBJJF.
Новини » юли 22, 2017 (2)
цялата новина