Зареждане

Jon Jones: Cormier иска това, което имам аз

Jon Jones: Cormier иска това, което имам аз
Публикувано на: Май 19, 2017 в 16:00 ч
 
Jon Jones продължава словесната война с шампиона в полутежка категория на UFC, преди двубоя помежду им на UFC 214 в Анахейм през юли.


Не е никаква тайна, че двамата не могат да се понасят. По време на последната пресконференция, на която двамата присъствах, DC замери Jones с бутилка, а размяната на реплики между двамата не спираше.

Сега отново дойде ред на Jon Jones да “захапе” Cormier, споделяйки мнение, че той откровено изпитва завист по негов адрес.

Ето какво довери “Bones”:

“Daniel иска да има това, което имам аз. Зная, че това звучи странно, защото той има пояса, но той иска това, което имам аз. Той иска да го признават за “човека”, но той просто не е човекът, независимо какво се опитва да си каже. Мога само да си представя да бъда в подобна позиция. Той загуби от мен. Зная, че е честолюбив и се смята за шампиона, но истината е, че той не е шампионът.”

“Никога не е печелил NCAA, никога не е печелил Олимпиадата. Никога не е печелил титлата в UFC и Strikeforce. Имам предвид, кой не може да спечели този пояс?”, добави Jones.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес