Най-големият сайт за бойни спортове

       

Johny Hendricks яде и пие на корем в новата категория

Johny Hendricks яде и пие на корем в новата категория
Публикувано на: Февруари 17, 2017 в 15:25 ч
 
Бившият шампион на UFC в полусредна категория Johny Hendricks се наслаждава на живота си, откакто той премина в средна категория.


На UFC Fight Night 105 той ще дебютира в тази дивизия срещу Hector Lombard, като той сподели, че сега най-после може да се храни обилно, без твърде много да се притеснява за качването си на кантара.

“Преди убивах тялото си, за да вляза в категория. И знаете ли какво? Ако ще губя заради съдиите, по-добре да мина в друга дивизия и да се наслаждавам отново на това, което правя. От година и половина говоря, че ще направя това”.

“Сега мога да пия и да ям всичко, което пожелая. Отново се наслаждавам на живота и се наслаждавам на тренировките. Тренира два пъти на ден”, добави той.

Johny Hendricks е серия от три поредни загуби, губейки от Stephen Thompson, Kelvin Gastelum и Neil Magny. В последните два случая Hendricks изобщо не успя да влезе в категория, което и в крайна сметка наложи той да премине в друга дивизия.

За последно Hendricks спечели двубой от UFC през 2015 година, когато той надделя над Matt Brown.

0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Johny Hendricks - непобедим след година с новия отбор

Johny Hendricks - непобедим след година с новия отбор
Бившият шампион в полусредна категория Johny Hendricks не се представя особено добре напоследък, но след последните промени в отбора му, Big Rigg вярва, че до една година ще бъде непобедим.
Новини » ноември 2, 2017 (0)
цялата новина

Johny Hendricks доволен от новия си дом - залата на Jackson Winkeljohn

Johny Hendricks доволен от новия си дом - залата на Jackson Winkeljohn
Johny Hendricks се надява, че тренировките му в залата на известните треньори Jackson-Winkeljohn ще промени съдбата му към по-добро.
Новини » октомври 12, 2017 (5)
цялата новина
Мнения в Facebook