Зареждане

Johny Hendricks иска моментален реванш

Johny Hendricks иска моментален реванш
Публикувано на: Ноември 18, 2013 в 11:00 ч

Johny Hendricks въобще не е доволен от загубата си в UFC 167 от Georges St. Pierre.

Двамата от съдиите дадоха решението си за GSP, но Hendricks вярва, че той е спечелил двубоя. И е бесен, че някой друг се разхожда с неговия шампионски пояс.

По време на кратко интервю след двубоя, "Big Rig" сподели недоволството си от съдийското решение, както и че иска реванш.
 
"И вие ли гледахте същия двубой, в който и аз участвах? Сигурен съм, че аз спечелих тази среща, но знаете ли, Georges е страхотен състезател и му свалям шапка. Кофти е. Ще се върна за колана... той е мой. Всичко, което очаквах да се случи, се случи. Бих се през цялото време, той не ми нанесе и един силен удар... Но знаете ли, това просто не беше моята вечер. Господ не е искал да спечеля днес. Ще се върна по-силен следващия път. Този колан е мой. Искам реванш. Не ме интересува дали GSP иска да се пенсионира. Това го спечелих и бе отнето от мен. Кълна се в Бог, че това няма да се случи отново."

Може да видите и как Hendricks още повече се гневи на ситуацията в интервю, направено малко преди пресконференцията.
 
 
Добрите новини за него, ако можем да го наречем така са че президента на UFC, Dana White също е толкова нажежен против съдийското решение както и самия Hendricks.

Ще бъде интересно да видим как ще се развият нещата през идните месеци. Каква е вашата прогноза?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес