Зареждане

Dana White оплю съдийското решение за GSP срещу Johny Hendricks

Dana White оплю съдийското решение за GSP срещу Johny Hendricks
Публикувано на: Ноември 17, 2013 в 12:04 ч

Президентът на UFC, Dana White, е повече от ужасен да проведе следващото си състезание отново в Невада след спорното съдийско решение на двубоя между Georges St. Pierre и Johny Hendricks.

White гледа пораженията, които нанася Hendricks в продължение на 25 минути и е бил убеден, че ще има нов шампион в полу-средната категория. Съдиите обаче отсъдиха победа в полза на стария шампион. White изля голяма част от недоволството си по време на пресконференцията след състезанието.
 
"Някой смята ли, че Johny Hendricks не спечели този двубой? Видяхте ли как лицето на Georges беше разбито в първия рунд? Всичко е до поражение. Това е бой. Важно е кой е нанесъл повече поражения. Той бе наранен, бе замаян, бе свален. Направо съм потресен, че Georges St. Pierre спечели този двубой.

Аз съм организаторът, а той е най-голямата ни звезда. И въпреки това не мисля, че той спечели тази среща. Искам справедливост, а това не беше честно... Смятам че комисията е в крах. Губернаторът трябва да се намеси... моментално... преди тези да съсипят спорта, както направиха с бокса."

С изказването си за бокса, White имаше предвид спорното съдийско решение в двубоя между Floyd Mayweather и "Canelo" Alvarez, където един от съдиите беше дал гласа си за Alvarez, въпреки че доминацията на Mayweather беше повече от очевидна.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес