Зареждане

Joe Lauzon не иска никога да се бие с Nate Diaz, защото го харесва, като човек

Joe Lauzon не иска никога да се бие с Nate Diaz, защото го харесва, като човек
Публикувано на: Август 27, 2015 в 08:11 ч

Въпреки огромния потенциал, който има в евентуален сблъсък между Joe Lauzon и Nate Diaz, и битката, която биха си спретнали двамата атрактивни бойци, едва ли ще станем някога свидетели на подобен сблъсък.

Двамата са участници в петия сезон на реалити шоуто за бойни спортове "TUF" и още тогава са имали уговорка никога да не се изправят един срещу друг в Октагона.

По всичко изглежда, че Lauzon е щастлив от тази уговорка и се надява това да продължи до края на кариерата им като бойци.

Въпросът за евентуален двубой между двамата беше повдигнат от журналист, който взимаше интервю от Lauzon след като се разбра, че Diaz e отказал двубой с него, защото момчето от "209" изпитва само респект и уважение към Joe.

По всичко изглежда, че Lauzon е на същото мнение:

“Разбира се, че уважавам Nate. Може би накрая така ще се завъртят нещата, че от UFC ще ни изправят един срещу друг, но повярвайте ми, преди това ще направя всичко възможно да се бия с някой друг, но не и с Nate. Харесвам това момче, истински пич.

Може би ще направим страхотен двубой, но не бих се бил с Nate.”.

Двамата бяхме участници в TUF, тогава бяхме в различни отбори, но не се изправихме един срещу друг по време на предаването.

Ще ви разкажа интересна случка с мен и него от предаването: Първият ден в който се провеждаха кастингите за TUF организаторите ме изправиха срещу Nаte. Резултатът беше плачевен за мен - заключи ме изключително бързо. Не бях тренирал БЖЖ близо два месеца и той усети това и ме заключи.

Изключително много го уважжавам и се надявам да не се бия с него.".

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес