Зареждане

Jason Miller обеща да нокаутира C.B. Dollaway

Jason Miller обеща да нокаутира C.B. Dollaway
Публикувано на: Май 19, 2012 в 15:00 ч

"Само вижте срещу кой се е бил преди, вижте предишните му опоненти и как съм аз в сравнение с тях... този двубой трябва да е много лесен за мен. Освен това си скъсах задник аот тренировки. Няма да вляза в лични отношения с опонента си, но няма да се правя и че го уважавам. Има огромна разлика между него и мен. Може да видите, че аз съм психически по-здрав, отчасти мазохист, така че ще приема всичко и ще мина през него. Когато нещата станат напечени, той се отказва, аз ще го накарам да се откаже. Ще го нокаутирам. Няма друг вариант."

Бившият боец от Strikeforce и бивш треньор в риалити шоуто The Ultimate Fighter (TUF), Jason Miller, беше обещал че ще се оттегли от смесените бойни изкуства (MMA), ако загуби от C.B. Dollaway. Сега освен това даде и думата си, че ще го нокаутира, когато двамата се срещнат следващата седмица в UFC 146: Dos Santos vs Mir на 26-ти май в Лас Вегас.

"Mayhem" вече беше поступан от Michael Bisping след като му свърши въздуха при дебюта му в UFC миналата година. Сега обаче е време за изкупление. Ще успее ли да го направи или е по-вероятно да започне плановете си за парти по случай оттеглянето му?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес