Зареждане

Задържаха Джейсън Милър, защото задушил фен в Лос Анджелис

Задържаха Джейсън Милър, защото задушил фен в Лос Анджелис
Публикувано на: Септември 5, 2023 в 06:34 ч
Бившата MMA звезда Джейсън „Mayhem“ Милър отново се сблъска със законови проблеми, този път заради предполагаемото му участие в инцидент, при който е обвинен в задушаване на фен в популярна гореща точка в Лос Анджелис.

Според доклади на правоприлагащите органи, получени от TMZ Sports, инцидентът се е разиграл на 29 август в Sunset Marquis в Западен Холивуд. Това събитие се случва само няколко месеца след освобождаването на Милър от затвора.

Поредицата от събития, както е описано от органите на реда, започва, когато фен се приближава до Милър, за да го поздрави. Това, което трябвало да бъде просто взаимодействие между двамата, според различни източници е ескалирало в словесна конфронтация.

Нещата взимат бурен обрат, когато Милър е обвинен, че е поставил индивида в задушаване. Служителите по сигурността са принудени да се намесят, за да отделят Милър от предполагаемата жертва поради сериозността на нещата.

Впоследствие полицаите са извикани на местопроизшествието, въпреки че Милър е напуснал, когато пристигнат. Във връзка с инцидента е подаден сигнал за нападение. Изненадващо, Милър се връща в Sunset Marquis на следващия ден.

Тогава хората на мястото го разпознават и сигнализират на властите. Полицаите пристигнали незабавно и го арестували. След като е задържан, Милър е освободен от ареста малко по-късно. В момента се води разследване, като криминалистите преглеждат записите от инцидента.

Все още се повдигат обвинения във връзка с инцидента. 42-годишната бивша MMA звезда излежаваше присъда в затвора от юни 2022 г. в резултат на предишни арести, но беше освободен през май 2023 година.

Инцидентът привлече значително внимание в ММА общността и извън нея, хвърляйки сянка върху бурната правна история на Милър.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес