Зареждане

Jason Brilz срещу Brad Morris в UFC Fight Night 15

Jason Brilz срещу Brad Morris в UFC Fight Night 15
Публикувано на: Август 18, 2008 в 12:32 ч

Новодошлият в UFC, ММА ветеран Jason Brilz, който не е победен в последните си 11 двубоя, очаква да направи своя дебют в осмоъгълника, срещу Brad Morris следващият месец.

Jason Brilz

Източник близък до Brilz, заяви преди дни пред медиите, че двамата бойци са съгласни да се срещнат по време на UFC: Ultimate Fight Night 15.

 

Събитието ще се проведе на 17 септември в Omaha Civic Auditorium в Omaha и ще се предава на живо по Spike TV.

 

Brilz, на 33 години е бил щатски шампион по борба на средните училища, както и 4 поредни години е бил почетен спортист на университета в Nebraska-Omaha.

Brad Morris

Brilz, който е непобедим за последните си 11 битки, има предишни победи над бойци като Jason MacDonald, Alex Schoenauer, Michael Patt и Rob Wince, докато се е борил в много ММА организации, базирани в средния запад.

 

Сега той ще се срещне в двубой с Morris, бивш боец тежка категория, който за предстоящата битка ще слезе в по-ниска категория.

 

Morris, ветеран от BodogFIGHT и King of the Cagе, претърпя TKO през първия рунд от Cain Velasquez в UFC 83: Serra vs St Pierre 2. За битката тогава, той беше "малък" в тежката категоря, с тегло 225.5 паунда (102 килограма).

 

MMA Bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес