Зареждане

Jake Ellenberger се е бил за бъдещето си на UFC 201

Jake Ellenberger се е бил за бъдещето си на UFC 201
Публикувано на: Август 1, 2016 в 12:00 ч
 
Jake Ellenberger успя да удължи своята кариера в UFC, след като на UFC 201 той съумя да нокаутира Matt Brown още в първия рунд на двубоя помежду им.


Това, което вероятно не знаете, е че това е можело да бъде последната среща на Ellenberger в UFC. Това разкри лично президентът на компанията Dana White, който довери, че “Juggernaught” е бил практически освободен от UFC, преди той сам да убеди White да му даде още един шанс да се докаже.

Ето какво разкри Dana White по темата:

“Не знаех какво да очаквам от него. Коментирах с Joe Rogan, преди двубоят да започне, че ако той се появи и покаже на какво е способен, това ще бъде много забавен сблъсък. Той беше освободен от UFC. В последствие Jake долетя до Лас Вегас, срещна се с мен и ми каза - “не ме изритвай, моля те. Дай ми още един шанс. Обещавам, че ще покажа какво мога.” Изправихме го срещу Matt Brown и той наистина го направи”.

Мотивиран да спаси бъдещето си в UFC, Jake Ellenberger успя да повали Matt Brown на пода още в първите секунди на срещата, като финалният си удар той нанесе още до края на първи рунд. Преди да запише тази победа, “Juggernaught” бе загубил пет от последните си шест двубоя в UFC, което и обяснява решението на компанията да се раздели с него.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес