Зареждане

Jacare Souza: Luke Rockhold не е контузен, той избяга от мен

Jacare Souza: Luke Rockhold не е контузен, той избяга от мен
Публикувано на: Януари 12, 2017 в 09:42 ч
 
Макар и да не е срещу топ опонент в лицето на Tim Boetsch, Ronaldo “Jacare” Souza е щастлив, че ще се бие на UFC 208.


“Поне имам опонент и мач. Бойци, които дълго време стоят неактивни, не се представят добре в последствие. Исках да бъда активен. Исках да се бия с някой от топ бойците в дивизията, но изглежда всички са контузени”.

Jacare трябваше да се бие срещу бившия шампион Luke Rockhold през ноември, но американецът се оттегли от сблъсъка поради травма.

“Rockhold се страхува. Той казва, че е контузен, но в социалните медии го виждам, че тренира. После той казва, че иска да срещне и Jon Jones в граплинг мач през януари. В това няма никакъв смисъл. Той не е контузен. Ако той е контузен, няма как да участва в граплинг мач. Това е невъзможно”.

“Никога не съм си и помислял, че ще видя Luke Rockhold да симулира контузия. Първо смятах, че това е истина, но се виждам, че той просто е избягал от мен. Видно е, че той не е контузен”.

Jacare сподели и мнението си за настоящия шампион в дивизията Michael Bisping.

“Дори не искам да чувам за него, защото той е просто една пу*ка. Той иска да се бие, но не и срещу топ претендентите в категорията. Няма да преследвам пу*ка като него. Всички знаят, че той стана шампион съвсем случайно. Това стана случайно.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес