Зареждане

Jacare обясни защо залага на Romero срещу Whittaker

Jacare обясни защо залага на Romero срещу Whittaker
Публикувано на: Юли 3, 2017 в 18:00 ч
 
Robert Whittaker и Yoel Romero ще се изправят един срещу друг в битка за временната титла на UFC в средна категория на 8-ми юли в Лас Вегас и един човек познава доста добре и двамата състезатели.
 
Ronaldo Souza е споделял Октагона с Whittaker и Romero. "Jacare" загуби след спорно съдийско решение от Romero през 2015-та година и бе нокаутиран от Whittaker през април тази година, но вижда "The Soldier of God" като първия кубински състезател с титла в UFC.
 
"Мисля, че Romero ще спечели тази битка. Той е по-силен, поддържа добра дистанция и е много спокоен. Whittaker може да го изненада и да спечели, защото е много бърз за средна категория, но залагам на Romero.", заяви Souza.
 
Souza е спечелил седем от деветте си битки в UFC и не се е бил за титла до момента. Организацията направи битка за временната титла, след загубата на бразилеца от Whittaker, но "Jacare" все пак  гледа от светлата страна на нещата.
 
"По-добре късно, отколкото никога. Robert Whittaker е велик шампион и спечели шанса си. Щастлив съм за него. Romero също доказа, че го заслужава, след като победи Weidman. Те заслужават да се бият за временната титла и след това да се изправят срещу Bisping.", допълни "Jacare".
 
"Категорията най-накрая се раздвижи. Ще се върна и ще спечеля шанса си", завърши Souza.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес