Най-големият сайт за бойни спортове

       

Holloway: Никои не може да отнеме наследството на Aldo

Holloway: Никои не може да отнеме наследството на Aldo
Публикувано на: Юни 9, 2017 в 10:00 ч
 
Ако не бяхте фен на Max Holloway, след като той нокаутира Jose Aldo на UFC 212 миналата седмица в Рио де Жанейро, за да стане безспорен шампион в дивизията, може би посланието му към бразилеца ще ви накара да станете.
 
Holloway се обърна към Aldo чрез Instagram, подобно на Anderson Silva, за да отдаде почит на "Junior" и на всички неща, които той е постигнал като бивш шампион в свръхлека категория:
 
"Загубата е част от играта. Събота вечер не отнема нищо от наследството му. Това е човек, който ще се появи във фитнеса, понякога без да яде в последните дни, защото беше толкова беден. Това е човек, който построи нашата дивизия и стана неин крал. Това е човек, който намери мотивация да се бори за това, което вече е имал. Той защити своя трон в продължение на десетилетие. За чест. За своя екип. За сънародниците му. Това е човек, който започна от нулата в този свят, а вижте какво е постигнал. Бразилия трябва да възхвалява този човек. Акай (антиоксиданти плодове) с мляко и кашу за всички. Кралят е все още на коня си, а историята му винаги ще бъде вдъхновение за мен и хората от Хавай. Благодаря ти, Jose Aldo, благодаря ти.", се казва в съобщението на Holloway.
 
Загубата на Aldo от Holloway е едва втората му в UFC. В първата му такава той загуби от Conor McGregor след 13-секунден нокаут в UFC 194 преди две години. Преди това, Aldo не беше усещал вкуса на поражението в последното десетилетие и защити титлата си в свръхлека категория девет пъти, което е и рекорд за дивизията.
 
Все пак, по някакъв начин, някои хора мислят, че "Notorious" е най-добрият боец на всички времена в тази категория, въпреки че той нито веднъж не защити титлата си.
 
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Max Holloway иска Khabib Nurmagomedov след като се погрижи за Brian Ortega

Max Holloway иска Khabib Nurmagomedov след като се погрижи за Brian Ortega
Max Holloway беше много близо до битка срещу Khabib Nurmagomedov на UFC 223, но заради проблемно сваляне на килограми не му позволиха да се бие.
Новини » май 4, 2018 (2)
цялата новина

Edgar: Заслужавам среща с победителя от битката между Holloway и Ortega

Edgar: Заслужавам среща с победителя от битката между Holloway и Ortega
Frankie Edgar не е далеч от битка за титлата и вярва, че е направил достатъчно, за да се постави сред останалите претенденти.
Новини » май 1, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook