Най-големият сайт за бойни спортове

       

Holloway: Никои не може да отнеме наследството на Aldo

Holloway: Никои не може да отнеме наследството на Aldo
Публикувано на: Юни 9, 2017 в 10:00 ч
 
Ако не бяхте фен на Max Holloway, след като той нокаутира Jose Aldo на UFC 212 миналата седмица в Рио де Жанейро, за да стане безспорен шампион в дивизията, може би посланието му към бразилеца ще ви накара да станете.
 
Holloway се обърна към Aldo чрез Instagram, подобно на Anderson Silva, за да отдаде почит на "Junior" и на всички неща, които той е постигнал като бивш шампион в свръхлека категория:
 
"Загубата е част от играта. Събота вечер не отнема нищо от наследството му. Това е човек, който ще се появи във фитнеса, понякога без да яде в последните дни, защото беше толкова беден. Това е човек, който построи нашата дивизия и стана неин крал. Това е човек, който намери мотивация да се бори за това, което вече е имал. Той защити своя трон в продължение на десетилетие. За чест. За своя екип. За сънародниците му. Това е човек, който започна от нулата в този свят, а вижте какво е постигнал. Бразилия трябва да възхвалява този човек. Акай (антиоксиданти плодове) с мляко и кашу за всички. Кралят е все още на коня си, а историята му винаги ще бъде вдъхновение за мен и хората от Хавай. Благодаря ти, Jose Aldo, благодаря ти.", се казва в съобщението на Holloway.
 
Загубата на Aldo от Holloway е едва втората му в UFC. В първата му такава той загуби от Conor McGregor след 13-секунден нокаут в UFC 194 преди две години. Преди това, Aldo не беше усещал вкуса на поражението в последното десетилетие и защити титлата си в свръхлека категория девет пъти, което е и рекорд за дивизията.
 
Все пак, по някакъв начин, някои хора мислят, че "Notorious" е най-добрият боец на всички времена в тази категория, въпреки че той нито веднъж не защити титлата си.
 
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Max Holloway срещу Brian Ortega в UFC 226

Max Holloway срещу Brian Ortega в UFC 226
Изглежда, че UFC 226 намери достойно подглавно събитие - шампионът в категория перо Max Holloway ще защитава титлата си срещу непобедения претендент Brian Ortega.
Новини » април 21, 2018 (2)
цялата новина

Max Holloway разкри датата за среща с Brian Ortega

Max Holloway разкри датата за среща с Brian Ortega
Шампионът в ктегория перо Max Holloway даде всичко от себе си, за да спаси положението след като Tony Ferguson беше принуден да се оттегли от битката си с Khabib Nurmagomedov по-рано този месец.
Новини » април 20, 2018 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook