Най-големият сайт за бойни спортове

       

Holloway: Никои не може да отнеме наследството на Aldo

Holloway: Никои не може да отнеме наследството на Aldo
Публикувано на: Юни 9, 2017 в 10:00 ч
 
Ако не бяхте фен на Max Holloway, след като той нокаутира Jose Aldo на UFC 212 миналата седмица в Рио де Жанейро, за да стане безспорен шампион в дивизията, може би посланието му към бразилеца ще ви накара да станете.
 
Holloway се обърна към Aldo чрез Instagram, подобно на Anderson Silva, за да отдаде почит на "Junior" и на всички неща, които той е постигнал като бивш шампион в свръхлека категория:
 
"Загубата е част от играта. Събота вечер не отнема нищо от наследството му. Това е човек, който ще се появи във фитнеса, понякога без да яде в последните дни, защото беше толкова беден. Това е човек, който построи нашата дивизия и стана неин крал. Това е човек, който намери мотивация да се бори за това, което вече е имал. Той защити своя трон в продължение на десетилетие. За чест. За своя екип. За сънародниците му. Това е човек, който започна от нулата в този свят, а вижте какво е постигнал. Бразилия трябва да възхвалява този човек. Акай (антиоксиданти плодове) с мляко и кашу за всички. Кралят е все още на коня си, а историята му винаги ще бъде вдъхновение за мен и хората от Хавай. Благодаря ти, Jose Aldo, благодаря ти.", се казва в съобщението на Holloway.
 
Загубата на Aldo от Holloway е едва втората му в UFC. В първата му такава той загуби от Conor McGregor след 13-секунден нокаут в UFC 194 преди две години. Преди това, Aldo не беше усещал вкуса на поражението в последното десетилетие и защити титлата си в свръхлека категория девет пъти, което е и рекорд за дивизията.
 
Все пак, по някакъв начин, някои хора мислят, че "Notorious" е най-добрият боец на всички времена в тази категория, въпреки че той нито веднъж не защити титлата си.
 

Свързани Новини

Ще може ли 'психически пречупеният' Aldo да запише победа?

Ще може ли 'психически пречупеният' Aldo да запише победа?
Jose Aldo предаде титлата в категория "перо" на Max Holloway в UFC 212, когато загуби чрез технически нокаут в родната си Бразилия по-рано тази година.
Новини » октомври 18, 2017 (1)
цялата новина

Jose Aldo срещу Ricardo Lamas в UFC on FOX 26

Jose Aldo срещу Ricardo Lamas в UFC on FOX 26
UFC оформиха още едно стабилно състезание по мрежата на FOX. UFC on FOX 26 ще се проведе на 16-ти декември в Уинипег, Канада.
Новини » октомври 14, 2017 (1)
цялата новина
Мнения в Facebook