Зареждане

Holloway иска да остави Aldo без оправдание

Holloway иска да остави Aldo без оправдание
Публикувано на: Май 31, 2017 в 12:00 ч
 
Едно десетилетиe, в което Jose Aldo доминираше бe прекъснато, след само 13 секунди в мача му с Conor McGregor, а титлата му в категория "перо" бе жестоко изтръгната, но в интервюто си след мача Aldo бързо успя да омаловажи случилото се. Бразилецът заяви, че това, което светът туко-що видял не е било истинска битка.
 
В продължение на месец и месеци след това раненият войн твърдеше, че McGregor бил късметлия, странно дори, бразилецът заяви, че "Notorious" не притежавал чак толкова силен удар.
 
"Някои бойци имат много сила в ръцете си, други не. Той има съпунени ръце", заяви Aldo пред SporTV в Бразилия през март 2016г., малко след като McGregor бе победен от Nate Diaz. "Разбира се, всеки може да се свлече на земята след удар в брадичката. Дори ако те удря малко дете. Той има сапунени ръце."
 
В събота, на UFC 121 в Рио де Жанейро, Max Holloway ще се опита да подражава на McGregor и да отнеме пояса на Aldo, който той си върна, след като UFC го отне от ирландеца, защото той отказа да го защитава. Въпреки това, осъзнавайки недостатъците на бързата победа и възможността за оправдания, Holloway не иска мача да наподобява твърде много на този между McGregor и Aldo.
 
"Искам да вляза на ринга и да се изправя срещу най-добрия Jose Aldo, който някога е бил там", заяви Holloway пред Duane Finley за FloCombat. "Не искам този 13-секунден нокаут. Искам най-добрия Aldo, за да го доминирам и да няма оправдания. Светът ще разбере в събота, че съм най-добрия в тази категория на планетата."
 
По всяка вероятност, ако Holloway победи в събота това ще стане след поне няколко рунда. Макар че има няколко бързи нокаута (над Charles Oliveira и Akira Corassani), повече от победите на Max са дошли в по-късните моменти от мачовете, в резултат на постоянен натиск и пласиране на умерени удари. По тази причина най-вероятния метод на победа е чрез съдийско решение.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес