Зареждане

Hicks уверен в победата си над Varner

Hicks уверен в победата си над Varner
Публикувано на: Юли 31, 2008 в 17:02 ч

 

Marcus "The Wrecking Ball" Hicks излиза срещу шампиона в леката категория на World Extreme Cagefighting Jamie "The Worm" Varner на 3-ти август в Hard Rock Hotel & Casino в Las Vegas, където непобедения до сега Hicks очаква да вземе колана.

 

Вървейки напред към най-големия си двубой в кариерата, Hicks не е особено развълнуван. "Готвя се за този двубой както за всеки друг. Ще изляза и направя каквото правя. Искам да изляза и да направим здрав двубой. Искам да взема титлата. Няма да стоя и чакам сама да дойде при мен."

През всичките му 10 мача като професионалист Hicks не е стигал до съдийско решение като винаги е взимал победите си по-рано от края на редовното време. "Искам да продължава така. Не ми се чака съдийското решение."

 

При въпроса дали би издържал 5 рунда, както са двубоите за титлата, Hicks отговаря, "Мога да се справя. Кардио подготовката ми е на ниво. Тренирвам здраво. Правя всичко възможно за да съм подготвен за двубоя."

 

Hicks има три срещи във WEC, и трите е спечелил с guillotine choke.

 

Hicks е уверен в себе си преди двубоя с шампиона Jamie Varner. "Всичко в тренировките върви както трябва. Очаквам с нетърпение двубоя."

MMA Bulgaria

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес