Зареждане

Hendricks: Едва не умрях докато чаках съдийското решение

Hendricks: Едва не умрях докато чаках съдийското решение
Публикувано на: Март 17, 2014 в 10:15 ч

Johny Hendricks стигна до петия рунд, като преди това спечели два и загуби два. Залогът беше титлата в полу-средната категория. Изходът от двубоя беше загуба за Hendricks.

Това се случи на 16-ти ноември миналата година в Лас Вегас, когато боецът се изправи срещу Georges St. Pierre.

Тази събота Johny Hendricks стигна до петия рунд, като преди това спечели два и загуби два. Залогът отново беше титлата в полу-средната категория. Този път обаче той спечели.

По време на пресконференцията Hendricks разказа какви мисли са минали през главата му по време на двубоя и след това.
 
"Погледнах към ъгъла си и знаех, че резултата е 2-2. Трябваше да спечеля този рунд. Не съм глупав. Не съм от тези, които се заблуждават, че са спечелили всичко. Знаех, че трябва да изляза и да спечеля петия рунд. Треньорите ми казаха това, което имах нужда да чуя.

Пет минути могат да променят света."

Hendricks сподели и как се е чувствал по време на дългото обявяване на победителя от срещата.
 
"Едва не умрях отново. Стоях и се надявах да не е още един двубой като този с GSP.

Не искам да омаловажавам постигнатото от Robbie, той се би много. Стоях там и си мислих, моля ви, кажете ми името. Моля ви, кажете ми името. И го казаха. Все още не мога да го осъзная. Знам, че този колан вече беше мой, но ще мине седмица преди да се обърна назад и да кажа 'Господи, аз съм шампион на UFC.'

Честно казано мислих, че двамата ще се нокаутираме още в първия или втория рунд. Не очаквах да стигнем до петия. В третия и четвъртия рунд той ме удари много силно. Едва ли друг би го издържал. Но имам дебел череп. Той ми нанесе тежки удари и знаех, че трябваше да се върна в петия рунд.

Там изгубих при двубоя си с GSP и се зарекох това повече да не се повтаря."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес