Зареждане

Hackleman: Glover може да победи всеки, Jones също

Hackleman: Glover може да победи всеки, Jones също
Публикувано на: Юни 10, 2013 в 17:00 ч

John Hackleman е известен като човекът, който направляваше кариерата на UFC шампиона Chuck Liddell в своята зала "The Pit" в Калифорния. Hackleman и Liddell бяха непобедима комбина и бяха на върха в полу-тежката категория от 2004-та до 2006-та. Liddell започна да трупа загуби след това, защото може би просто му беше дошло времето да се пенсионира, но Hackleman все още работи за UFC, като този път е треньор на Glover Teixiera.
 
"Мисля че Jon Jones е страхотен. Всеки обаче може да бъде победен. Няколко човека за малко щяха да го направят, като най-близко беше Vitor с армбар, а също и Lyoto, ако беше по-агресивен с ударите си. Освен това Glover може да победи всеки, защото има много тежки удари, което може да промени всеки игрови план на опонента му.

Всеки може да нокаутира всеки, ако уцели правилния момент, но някои бойци имат повече нокаутираща сила от други и затова им е по-лесно. Освен това Glover е добър борец, има страхотно жиу-житцу, печелил е няколко турнира на черни колани. А кондиционната му подготовка е една от най-добрите. Би бил интересен двубой между него и Jon Jones. А и съм сигурен, че Glover би приел радушно такъв двубой."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес